Skip to content

Peaks and Plains

Peaks and Plains office building has been completely transformed to reflect the changing business needs of the Trust as it celebrates its 10th anniversary

Consolidating the housing trust's previous three floors into one, Peaks and Plains has radically refurbished their head office. With collaboration in mind, the bright, vibrant layout connects all employees by bringing urban design ideas into the workplace; creating an open, cooperative environment.

The design for the new office placed particular emphasis on the health and wellbeing of staff; two values which the trust pride themselves in delivering through their social housing scheme. The office’s use of high performance, energy efficient lighting was not only of central importance in creating a healthy office environment, but was also key in achieving a clean, contemporary aesthetic. Peaks and Plains proudly Peaks picked up the Public Sector Project of the Year award at Mixology North.